Om Oss | NST Gardermoen MC
Rask levering | Fast frakt 149,-
 | 14 dagers returrett 

Om oss

MC-Butikken på landet, 10 km fra Oslo Lufthavn

MC-Butikken på landet

Det er ikke alltid du finner de fineste butikkene i byen. En liten kjøretur er verdt det når du ønsker det beste innen utvalg og god service.

Vi setter kunden i førersetet. Dette har ført til at vi har en stor base med fornøyde kunder fra hele landet. Det viktigste for oss er at du som kunde alltid er fornøyd og får utstyret som passer deg, slik at du kan føle deg trygg og stilig på veien.

Vi er veldig takknemlige for alle våre kunder, som lar oss fortsette og levere, og vokse i et konkurranseutsatt marked.

Norsk butikk med norske eiere gjør at du kan handle trygt og ha norsk lovgivning i ryggen. I tillegg støtter du lokalsamfunnet og bidrar til at vi kan ta vare på Norges økonomiske fremtid.

Info Block Image 01
Info Block Image 01

Historie - Fra låven til butikken

Mange bedrifter med suksess startet i en garasje. Det samme gjorde vi. I 1997 importerte vi vår første container med motorsykler fra USA, og butikken ble satt opp i låven hjemme på Maura. Etter litt tid ble det klart at garasjen i låven ble for liten, og så begynte jakten på et nytt lokale. Det endte opp med kjøp av det gamle renseanlegget litt nede i gaten. Etter heftig ombygging var butikken et faktum. Siden den gang har butikken vokst i alle retninger, og er i dag over 1 000 kvadratmeter fylt opp med strøkne motorsykler, deler og kjøreutstyr til enhver smak. Vi har også et stort verksted der vi tilbyr service og ombygging av sykler.

Nettbutikken kom til liv i 2005. Etter over 10 år med drift har nettbutikken skiftet ansikt en rekke ganger. I dag kan du søke igjennom en stor andel av våre lagerførte produkter, rett fra sofaen i din egen stue. Nye produkter blir stadig lagt inn, så pass på at du titter innom. Er det noe du ikke finner, ta kontakt, så skaffer vi det du skulle ønske.