Frakt og levering

Fraktpriser

Fast fraktpris på kr 89,- uansett vekt (gjelder ikke motorsykler).

Vi jobber for tiden med integrasjon mot Posten/Bring, slik at du i fremtiden kan velge hvilken leveringsmåte du ønsker og se sluttpris ved utsjekk i kassen.

På grunn av mange uavhentete pakker, tilbyr vi ikke lenger oppkrav som leverings-/betalingsmetode.

Levering

Lagerførte varer sendes senest neste virkedag med Posten/Bring.

Vi sender over hele fastlandsnorge. Pr i dag sender vi ikke utenfor Norge.

Når din pakke er sendt vil du motta sporingsnummer pr e-post eller SMS.

Leveringsvilkår

1. Levering og forsinkelse

  • - Levering av produktene skjer på den måte, på det sted og til det tidspunkt som er angitt på ordrebekreftelsen. Vi har risikoen for produktene inntil de overtas av deg, det vil si når du har fått produktene i din besittelse.

  • - Dersom leveringen av produktene blir forsinket, vil vi gi deg informasjon så fort vi har kunnskap om det, sammen med informasjon om og eventuelt når levering kan skje, eller om produktet(ene) er utsolgt.

2. Undersøkelse av produktene

  • Etter at du har mottatt produktene, bør du, så snart du har anledning til det, undersøke om leveransen er i samsvar med ordrebekreftelsen, om produktene er blitt skadet under transporten, eller om produktene ellers har feil eller mangler.

3. Priser og levering

  • - Alle priser er oppgitt inkl. mva. og eks. frakt, med mindre annet uttrykkelig er nevnt.

  • - Prisene er i stadig forandring og vi tar derfor forbehold om prisendring som følge av endrede priser fra våre leverandører.

  • - Vi forbeholder oss rett til leveringsnekt på samtlige varer med bakgrunn i prissvingninger og lagersituasjon. Vi forbeholder oss også rett til leveringsnekt på samtlige varer med bakgrunn i konkurranseforhold og alle andre årsaker.

  • - Alle leveringstider som blir oppgitt av oss må anses som veiledende. Med leveringstid menes tidspunkt for ankomst av varer til vårt lager. Medgått tid til plukking, pakking og eventuell produksjon kommer i tillegg før innlevering av forsendelsen til transportør. Når tid er oppgitt i antall dager, menes hverdager og befrakters tid kommer alltid i tillegg.Vi forbeholder oss retten til å avvike og eller endre oppgitt leveringstid uten nærmere varsel.

  • - Eventuelle prisendringer som skjer etter bestillingstidspunkt som ikke skyldes feil (se nedenfor) får ikke tilbakevirkende kraft.

  • - Dersom det har forekommet skrive- eller trykkfeil av vesentlig størrelse fra NST Gardermoens side, i annonser o.l. og/eller i nettbutikken som er større enn 15% av normal utsalgspris, kan NST Gardermoen ensidig endre, slette eller avvise ordre. Dette gjelder selv om kunde har mottatt ordrebekreftelse eller lignende. Slike feil må imidlertid korrigeres i løpet av rimelig tid etter at feilen er oppdaget

  • Uavhentede pakker faktureres med kr. 400,-

Retur

Har du bestilt feil vare, feil størrelse eller mottatt et defekt produkt, kan du selvfølgelig returnere varene. 
Alle varer må returneres i ubrukt stand, i orginalforpakning med alle merkelapper på.

Før du returnerer varen må du fylle ut et returskjema og få godkjent returen av oss. Etter at vi har godkjent returen vil du få tilsendt referansenummer som du merker pakken med. Klikk her for returskjema.